LélekTúrák-Viator hírlevél - 2018. november

ZarándokKör - Caminón innen és túl: vándorutak a világ körül

WTN conference
Budapest, Párbeszéd Háza (Horánszky u. 20)

Filmvetítés, előadás és fórum - Érdekel a túrázás és/vagy a zarándoklás? Kíváncsi vagy, hogy a világ távoli tájain milyen utak várnak? És hogy kik, hogyan gondozzák ezeket, s mit tanulhatnánk tőlük? Esetleg te is foglalkozol utakkal, vagy járod őket és megosztanál valamit a saját tapasztalataidból? Akkor várunk nov.19-én hétfő este 18:15-re a Párbeszéd Házába!

LélekTúra - Adventi csendtúra a Budai-hegységben

Kép
Budakeszi
Tündér-szikla
Kútvölgyi Mária-kápolna

A karácsonyi készület forgatagában jól esik megállni, lelassulni, elcsendesedni, kiszakadni... Még jobb, ha ezt a friss levegőn, a természet szépségei és egymás társaságában tehetjük, próbálva megteremteni a belső csendet, melyben nyitottakká válhatunk mindarra, ami bennünk és körülöttünk van. A valóság talán már rég várja, hogy észrevegyük, el- és befogadjuk úgy, ahogyan van. Hogy új szemmel csodálkozzunk rá, s közvetlenebb kapcsolatba lépjünk ezáltal lelkünk erőforrásaival.

Évzáró ZarándokKör és teázás - egy alpesi kápolnaépítő tábor tapasztalataival

Kép
Kútvölgyi Mária kápolna (Városkúti út)

A program technikai okokból elmarad, várhatóan januárban jelentkezünk a ZarándokKör folytatásáról.

Immár hagyományos év végi LélekTúrák-Viator teázós összejövetelünket idén is a Kútvölgyi kápolnában tartjuk, melyre mindenkit várunk, aki szívesen hallgatna és akár mesélne idei zarándok élményekről, és gondolkozik a jövő útjairól. Egyúttal hallhatunk egy az Alpokban tartott nyári kápolnaépítő tábor tapasztalatairól, mely személyes meghívás lehet arra, hogy ránézzek: mit is építek az életemmel...?

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer