LélekTúra Csobánkára, a Segítő Nővérekhez 2019.

Helyszín (szöveges)
Csobánka

Találkozó: Dobogókő, buszvégállomás, 8:30 (ajánlott odautazás: Pomáz, autóbusz-állomásról, a 860 BKSZ járattal).

Visszautazás autóbusz Pomáz autóbusz-állomásig a 860 BKSZ járattal , majd onnan HÉV-vel Budapestre.

A túra a Pilis egyik legmagasabb pontjáról, Dobogókőről indul, majd két különleges és rejtelmes természeti képződményt, a Zsivány-sziklákat és az Ördöglyuk-barlangot érintve történelmünk jeles helyére, a pilisszentkereszti ciszter kolostor romjaihoz vezet. A svájci szépségű Szurdokon keresztül jutunk le Csobánkára, az ottani Mária-kegyhelyet érintve érkezünk Csobánkára, ahol a Segítő Nővérek fogadnak minket, közben lehetőség lesz a velük való ismerkedésre, személyes beszélgetésre, közös lelki programba való bekapcsolódásra.

Közepesen nehéz túraútvonal, kevés felfelé menettel, túracipő ajánlott. Időjárásnak megfelelő öltözék, esőkabát szükséges, valamint napközbenre élelem, elegendő innivaló. A túra során lesz lehetőség egymással és a fogadó nővérekkel való személyes beszélgetésre, megismerkedésre, valamint lelki elmélyülésre is.

JELENTKEZÉS ITT!

Esemény jellege
Gyalogos túra
Zarándoklat
Egyesületi?
Egyesületi szervezésű program
Kiket várunk?
Mindazokat, akik érdeklődnek a Pilis-Visegrádi-hegység tájai, valamint a segítő nővérek iránt, testi-lelki kikapcsolódásra vágynak, közösségben való kirándulásra. Nem csak keresztényeknek, nem csak útkeresőknek...
Nyitott?
Nyitott program
Szervező(k)
Résztvevők száma
25fő

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer