LélekTúrák-Viator hírlevél - 2020. április

Szeretettel adjuk közre minden kedves olvasónknak, túra- és zarándoktársunknak hírlevelünk aktuális számát.

Molnár András, elnök

Elnökségi ülés - Meghívó Közgyűlésre

Egyesületi hír

FRISSÍTVE: elnöki rendelkezés a Közgyűlés on-line megtartásáról (ld. 2. csatolmány).

A kényszerű járványhelyzet okán, március 26-án a Viator Egyesületnek is meg kellett tartania az első online Elnökségi ülését. Az elhangzottakról a csatolt PDF anyagban számolunk be.

Egyúttal döntés született a következő Rendes Közgyűlés megtartásáról is, amelyre ezúton szeretettel hívunk minden érdekeltet!

Adj 1 % esélyt a testi-lelki egészségnek!

Közlemény

Viator Természetjáró és Kulturális Egyesület
a
dószámunk: 18754876-1-42

Testi-lelki egészségünk talán minden eddiginél jobban felértékelődik ebben a nehéz időszakban. Kapcsolódjunk össze az online zarándokimákban, egyéb online találkozási lehetőségekben, készüljünk együtt arra, hogy közös zarándoklatainkba be tudjunk vonni minél többeket, találjunk kreatív előrelépési lehetőségeket, folytathassuk a megkezdett jelzésfestéseket, egyéb feladatainkat!

Készen állunk a közös munkára! Adj 1 % esélyt!

 

 

Zarándokimák

Ajánló: Könyv/On-line/Program

Quo Vadis zarándokima- Merre tovább zarándoklás? Merre tovább, zarándokok? Kéthetente szerda este 7 órától Molnár András vezetésével.

Szeretettel hívunk minden zarándokot, érdeklődőt közös on-line Vesperásra! Tekintsünk együtt Krisztusra, mélyítsük el imáinkat és a közösségünket, keressük a zarándoklét missziós feladait!

Imára jelentkezés: online űrlapon

 

 

viatoregyesulet@gmail.com, 30/408-0993

 

Costa Rica turistaútjai - On-line vetítettképes útibeszámoló 1. rész/ IDŐPONTVÁLTOZÁS

Kép
On-line

Hogyan néznek ki a készülő turistautak a trópusi vadonban? Milyen egy bennszülött falu? Miféle szépségek és körülmények várnak a túrázóra Costa Rica tájain? Milyen egy trópusi köderdő? Milyen kihívásokkal néznek szembe a helyi közösségek és mit várnak a készülő turistautaktól?

Zarándoktábor-vezető képzés - Változott

A Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája  és a Viator Egyesület Zarándoktábor-vezető képzést hirdet olyan pedagógusok, keresztény közösségvezetők (papok, hitoktatók, cserkész- vagy regnumvezetők, túravezetők) részére, akik a jövőben 12-18 közötti fiatalokat vezetnének zarándoktáborokban.  Mi a Zarándoktábor?

A képzés a járványhelyzetre való tekintettel digitális formában részlegesen lesz megtartva, a szükséges terepgyakorlatot a járvány utáni időpontban fogjuk pótolni.  

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer