Női zarándoklat Máriabesnyőre

Élmény: Beszámoló/Galéria

nz

Női zarándokalaton vettünk részt 2020. július 18-19-én a Viator Természetjáró és Kulturális Egyesület, valamint a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház szervezésében.

Hévízgyörk Árpád-kori templomában hangolódtunk az útra, Karácsondi Mihály atya áldásával. Út közben a Gödöllői-dombság gyönyörű lankái, a természet csendje és a beszélgetések segítettek, hogy egymással és önmagunkkal is harmóniába kerüljünk. Az időjárás optimális keretet adott mindehhez, bár sárdagasztás volt bőven.  A finom vacsora és a misebor-kóstoló után a Mater Salvatoris vezetője, Pádár Éva a szemlélődő imádságba vezetett be minket, mely szép, kerek lezárása volt a természetben eltöltött napunknak. Sokunknak családi és egyéb kötöttségek miatt rinkán adódnak ilyen alkalmak, ezért különösen is értékeltük a hétvége minden pillanatát!

Az újszerű kezdeményezés sikeres volt, folytatásban is gondolkozunk a résztvevőkkel, és azokkal, akik ezt a hétvégét nem tudták szabaddá tenni. Addig pedig a családjainkban, a hétköznapi feladataink között is: Álljuk a sarat!

www.vandorut.hu

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer