ZARÁNDOKTÁBOR - kalandos út a megszokottból az ismeretlenbe

Helyszín (szöveges)
Online előadás

A Zarándoktábor új színfolt a hazai zarándoklatok színes palettáján, mely az országos Vándortábor program legújabb ágazataként  tavaly januárban indult el a szerzetesi iroda (MSZKI)  szervezésében. A program célja, hogy a 12 és 18 év közötti fiatalokat és vezetőiket a zarándoklatok által olyan élményhez és tapasztalatokhoz segítse, melyek testi-lelki egészségüket, önismeretük, hitük, személyiségük, valamint közösségük fejlődését szolgálják.   

De vajon mit is takar ez a program? S hajlandó-e manapság egyáltalán egy tinédzser zarándokolni? Milyen tapasztalatokat hozott a Zarándoktábor első éve?  

Előadónk Gáll Zsófia, a program szakmai vezetője, maga is lelkes zarándok. 15 év gimnáziumi tanári és 15 év zarándok- és zarándoklás területén végzett önkéntes munkatapasztalattal került ebbe a számára nagy kihívást jelentő munkakörbe.  Személyes történetén keresztül nemcsak a Zarándoktáborba kapunk betekintést, hanem abba is, miért lehet érdemes olykor hátrahagyni megszokott hétköznapjainkat, s félelmeinket legyőzve kilépni a vízre...

  • Az esemény ingyenes; jelentkezés az alábbi linken: https://forms.gle/2cYCnkKXiML9ZWqC8                              
  • Adományokat köszönettel fogadunk a következő programok szervezéséhez:   Viator Egyesület - 11713177-21198166
Zarándoktábor
Esemény jellege
Előadás/Útibeszámoló
Egyesületi?
Egyesületi szervezésű program
Nyitott?
Nyitott program
Szervező(k)

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer