Felhívás közgyűlési határozathozatalra

Helyszín (szöveges)
Online

FRISSÍTÉS: A szavazást 2021. 02. 12-én, a 8 napos határidő letelte után lezártuk. Ezúton is kösznöjük az együttműködést! A jegyzőkönyv csatolt fájlként olvasható, a mellékleteket a rendes tagok emailben kapják meg.

 

Továbbra is több olyan feladatban is részt veszünk egyesületileg, amikért fizetséget is kapunk, külső megbízóktól. Ezeket részben az egyesület tagjai, részben az általunk felkért, megbízott személyek végzik, megbízási vagy vállalkozói díj ellenében, teljes mértékben az egyesület céljai, irányelvei és szabályzatai alapján.

 

Alapszabályunk IV.2.e) pontja szerinti, ülés tartása nélküli közgyűlési határozathozatalra hívom fel a rendes tagokat. 

A szavazás tárgya

A Viator Egyesület egy tagjával kötendő megbízási szerződések megkötésének jóváhagyása az alábbiak szerint:

  1. Katona Pállal a Zarándoktáborral kapcsolatos feladatra

  2. Katona Pállal a egyesület első félévében az egyesületi működést segítő feladatokra

A szóban forgó szerződés tervezetek személyes adatokat és üzleti titkokat tartalmaznak, emiatt jelen felhívás nem nyilvános mellékleteit képezik. Ezeket a szavazásra jogosult rendes tagok e-mailben jelen felhívással egyidejűleg megkapják.

A tervezett szerződések anyagi fedezete: 1. esetben az említett projekt bevételi oldalán biztosított és a szóban forgó feladatok elvégzésére az Egyesület szerződéses kötelezettséget vállalt, 2. esetben a az egyesület korábbi bevételeiből kigazdálkodott működési keret terhére történik, mely kiadás nem veszélyezteti a szervezet anyagi stabilitását. Szükség esetén a tagok további információért az elnöknél érdeklődhetnek.

 

A szavazás módja és menete

A szavazatokat minél előbb, de legfeljebb 8 napon belül kell megküldeni az egyesület hivatalos e-mail címére (viatoregyesulet@gmail.com), az alábbi formában, pontonként a fenti sorszámozás szerint. A szavazatot tartalmazó e-mailt a tagnyilvántartás szerinti címről kell megküldeni.

Az e-mail tárgya: “Viator közgyűlési szavazat 2021.02.04.”

Az e-mail tartalma (a nem kívánt részek törlendők):

1. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM
2. IGEN / NEM / TARTÓZKODOM

Aláírás (név).

----

A szavazás menetének felügyeletét, a szavazatok számlálását és az eredményként megszülető határozatokat tartalmazó jegyzőkönyv hitelesítését az elnök által felkért, a tárgyban nem érintett 2 felügyelő/hitelesítő tag végzi, akik teljes körű hozzáférést kapnak az egyesületi e-mail fiókhoz.

A szavazás eredményéről és az ezáltal hozott közgyűlési határozatokról az Elnökség a szavazás lezárását követő 3 napon belül jegyzőkönyv formájában tájékoztatást ad.

 

Kelt: 2021. február 4

Esemény jellege
Egyesületi belső
Egyesületi?
Egyesületi szervezésű program
Nyitott?
Nyitott program
Szervező(k)

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer