Élő Kövek Magyarország

Ünnepelj ZÖLDEN!

Ünnepelj ZÖLDEN!
Online

ÜNNEPELJ ZÖLDEN! // ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS // KAPCSOLÓDJ BE!


KATTANJ RÁNK december 12-én! Rendhagyó adventi program az online
térben születésnappal, kvízzel, kézműves programmal, társasozással és
meghitt lelki elcsendesedéssel 14 és 21 óra között.

Élő Kövek a Sziklatemplomban

Sziklatemplom szentélye - Fotó: palosrend.hu
Budapest, Sziklatemplom (Szt.Gellért tér)

Ha a kövek mesélni tudnának... És arról mesélnének, ami igazán fontos, s ami Téged érdekel! Kövek, ikonok, fafaragások, emberek, szentek, szerzetesek, sorsok, évtizedek - és ami ezeken túl van...

Igen - erre van mód, a pálosok budai Sziklatemplomában, ahol is rendhagyó, személyesen vezetett templomlátogatásra adnak lehetőséget az Élő kövek önkéntesei a megjelölt vasárnapokon délután.

Élő Kövek nemzetközi találkozó és képzési hétvége Velencében

Plakát
Velence / Venezia, Olaszország

A Pietre Vive / Living Stones / Élő Kövek éves nemzetközi találkozójára és képzési hétvégéjére hívunk mindenkit, aki komolyabban érdeklődik a templomok turisták számára való önkéntes, közösségi bemutatásának szolgálata iránt.

Az Élő Kövek elsősorban fiatalokból álló nemzetközi mozgalom, mely Európa és a világ számos városában, turisták által látogatott templomokban működik - és az évnek meghatározott napjain fogadja a látogatókat, a hit szemével és a személyes megérintettség örömével vezetve végig őket a templom művészeti kincsein.

Élő Kövek - ünnepi templombemutatás a Sziklatemplomban

Az Élő Kövek közösség éves összejövetele, ünnepnapja keretében rendhagyó templomlátogatásra hív minden érdeklődőt a délutáni órákban, a Sziklatemplomba.

Bármikor lehet jönni, délután 3 és 5 óra között, önkénteseink megszólíthatóak, lehet kérdezni, templomvezetést kérni, vagy bekapcsolódni egy épp vezetett kis csoporthoz. A látogatás teljesen ingyenes.

Ebből az alkalomból a helyhez és az időhöz illő meglepetésekkel is várjuk a hozzánk érkezőket!

Megközelítés: Szt.Gellért tér, metró, villamos, busz, hajó, bubi...

LélekTúrák + Élő kövek Pécs - Máriagyűd az Ars Sacra hetében

Pécs
Máriagyűd

Fedezzük fel együtt a templomainkat! Mit üzen nekünk a templom? Mi rejlik a festmények és domborművek szépsége mögött? Az Élő Kövek interaktív idegenvezetésein ezekre a kérdésekre (is) kaphatunk válaszokat fiatal önkéntesektől, akik a kereszténység üzenetét közvetlen módon, a templomon keresztül szeretnék bemutatni. Szombat délelőtt a pécsi székesegyházban az idegenvezetésekre várnak minden érdeklődőt. Egy idegenvezetés kb. 15-20 perc, így a megadott időkereten belül bármikor lehet csatlakozni.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer